Bestil tid til rustbeskyttelse på tlf. 97 92 27 36 - eller brug online booking - og læs om Dinitrol rustbeskyttelse herunder...

Hos Dinitrol Center Thisted behandler vi din bil efter Dinitrols detaljerede sprøjteskemaer som er specielt udviklet til alle bilmodeller. Med markedets mest detaljerede sprøjteskemaer samt grundig løbende uddannelse af erfarne sprøjteoperatører, sikrer vi dig, at rustbeskyttelsen bliver påført korrekt og ikke rammer kritiske elektroniske dele og sensorer.

Med indgående viden omkring rustangreb og bil vedligeholdelse giver vi dig ekspert rådgivning. Dinitrol Center Thisted foretager gerne et rusttjek og genbehandler først din bil, når det er nødvendigt.

Vores 3 grundprincipper

Ved en kvalitets rustbeskyttelse stilles der strenge krav til, hvordan behandlingen bliver udført. I alle vores behandlinger efterlever vi tre grundprincipper: Grundigt forarbejde, Blåstemplet kvalitet og 100% bekymringsfrihed.

Vores tre grundprincipper skaber sammen med Dinitrol VERDENS BEDSTE RUSTEBESKYTTELSE og klæder din bil på til det danske klima. Det er vores løfte til dig – markedets bedste kvalitet og en tryghed ved, at du har gjort en god investering i vedligeholdelsen af din bil.

  1. Grundigt forarbejde - går altid forud for en Dinitrol Rustbeskyttelse og er din garanti for, at bilen får den helt rigtige behandling. Vi afmonterer plastafdækningen, efterser vognbunden og klargør alle kroge og samlinger.

  2. Blåstemplet kvalitet - både hvad angår udførelse og rustbeskyttelsesprodukt. Vores rustbehandlinger er godkendt af Teknologisk Institut, og vores produkter er naturligvis godkendt til brug på alle bilmærker.

  3. 100% bekymringsfrihed – for skjulte skader og uforudsete udgifter til rustreparationer og for kvaliteten af din bils rustbeskyttelse. Vi foto-dokumenterer og certificerer, at bilen har fået den nødvendige behandling og giver nye biler 30 års gratis garanti mod gennemtæring. 

Vi påviser altid, at din bil har fået den behandling som du har bestilt med vores fotodokumentation

Fotodokumentation er din sikkerhed for, at bilen har undergået den omfattende adskillelse af vognbunden, der er nødvendig for at opnå en høj kvalitets rustbeskyttelse. Ved Fotodokumenation påviser vi altså, at din bils inderskærme, bundplader og andre plastikdele i undervognen har været adskilt. Det er din garanti for kvalitet og et sikkert udført arbejde.

Find din pris her... 

 

Bestil tid til rustbeskyttelse

Ring tlf. 97 92 27 36 - eller tryk på knappen herunder.
Bestil tid til rustbeskyttelse