Hos Højland Biler har vi prisgaranti på alt vores værkstedsarbejde, så du altid kan få den bedste service og reservedele af høj kvalitet til den mest fordelagtige pris.

Hos Højland Biler har vi prisgaranti på alt vores værkstedsarbejde, så du altid kan få den bedste service og reservedele af høj kvalitet til den mest fordelagtige pris. Har du et pristilbud fra et andet værksted som mod forventning er bedre end vores, matcher vi det.

Følgende kriterier skal være opfyldt for at prisgaranti kan være gældende:

Du skal fremvise et skriftligt tilbud fra et andet værksted på det pågældende stykke arbejde. Tilbuddet skal være fra et værksted inden for en radius af 20 km og må maksimalt være 21 dage gammelt.

Det indhentede tilbud på serviceeftersyn/reparation skal være på samme type service/reparation og have samme inspektionspunkter og indhold jævnfør bilens serviceplan/reparationsvejledning, som ved udførelsen på et af Højland Bilers værksteder.

Tilbuddet skal indeholde: -Udspecificerede reservedele -Væsker/smøremidler -Udspecificeret arbejdsløn Alt sammen i henhold til aktuel serviceplan/reparationsvejledning for bilen.

Højland Biler forpligter sig ikke til at udbetale differencen, hvis tilbuddet er indhentet ved et andet værksted, EFTER serviceeftersynet/reparation er udført hos Højland Biler.

Prisgaranti kan ikke kombineres med andre tilbud, rabatter og bonusordninger

Det er din sikkerhed for at bevare kvaliteten til den rigtige pris. Ingen bedre , ingen billigere og ingen unødige bekymringer for dig og din bil..

Vi ses hos Højland Biler

Bestil dit værkstedsbesøg her.

Aut. Peugeot, Citroën og Hyundai værksted. - Bestil tid på værkstedet når det passer dig - nemmere bliver det ikke - Klik på knappen herunder. 

Bestil tid på værksted nu.