Altid mindst 150 biler til salg.

Hos Højland Biler vil du som kunde - uanset formålet med dit besøg - altid være i fokus, og vi vil i den forbindelse bestræbe os på, at give dig og din familie den bedst mulige oplevelse og service.

Salgspersonalet hos Højland Biler arbejder hver dag målrettet på at give dig som kunde den størst mulige garanti og tryghed i enhver form for bilhandel.

Alle vores biler er minutiøst gennemgået af fagfolk, inden de stilles til salg.

Hos Højland Biler har vi valgt at specialisere os i nyere brugte biler til såvel erhvervslivet som til familien, men ønsker du en fabriksny bil er vi naturligvis - uanset mærke - også leveringsdygtige heri. Altid mindst 150 biler på lager. Vi har altid et stort udvalg af Peugeot, Hyundai og Citroën samt skiftende kollektioner af andre bilmærker.  Via internettet har vi hver dag løbende kontakt med købere fra enhver afkrog af Danmark, og når handlen er indgået kan bilen afhentes i en af vores afdelinger, men vi tilbyder også levering på din hjemmeadresse.

Vi har igennem årene opbygget et bredt netværk til en lang række af forhandlere, opkøbere og leasingselskaber, så hvis ikke vi i første omgang har den bil du søger, skal du blot kontakte salgspersonalet, så finder de den til dig. Uanset om du vil købe, firmalease eller privatlease din nye, brugte bil, så er vi eksperter på området, og salgsafdelingen står altid klar til at rådgive dig om de mange muligheder.

Højland Biler tilbyder alt i service, autoreparation, skadesreparation, hjulopbevaring, rudeskift, bilsyn, undervognsbehandling, autolakering, polering, biludlejning og meget mere. Du behøver kort sagt kun at køre ét sted hen med din bil, og det er selvfølgelig til Højland Biler.

Hos Højland Biler A/S er du sikret garanti og tryghed i absolut verdensklasse, men ”det behøver jo ikke være dyrt, fordi det er godt”.