Ansatte Nykøbing MorsIb Jørgensen

Sælger
Email: ij@hojlandbiler.dk
Tlf.: 96 88 77 81

Jacob H. Pedersen

Værkfører
Email: jp@hojlandbiler.dk
Tlf.: 97 72 33 55

Carsten Laursen

Kundemodtager - Reservedele
Email: cl@hojlandbiler.dk
Tlf.: 97 72 33 55

Personale med stor erfaring

Mekaniker Jan Hausgaard har arbejdet i 20 år hos Peugeot i Nykøbing, som er ejet af Højland Biler A/S.
Jan er meget afholdt blandt mange kunder som har kommet hos Peugeot i Nykøbing gennem mange år, og hans kollegaer Jan Odgaard og Jacob Pedersen er ligeledes vendt tilbage og har dermed begge arbejdet i alt cirka 10 år i virksomheden.
Kunderne hos Højland Biler i Nykøbing har adgang til en bred vifte af kompetencer via samarbejdet med Højland Biler i Thisted som er både autoriseret Hyundai og Peugeot serviceværksted samt Dinitrol rustbeskyttelses Center, og der tilbydes også pick-up service hvor bilen hentes og bringes direkte hos kunden.
Ib Jørgensen er en af Højland Biler´s 5 bilsælgere, og han er tilknyttet Nykøbing afdelingen, og han træffes i Nykøbing primært tirsdag og efter behov, og han kan tilbyde et udpluk af Højland Biler´s udvalg på altid mere end 100 biler til salg.
One2Move Biludlejning af personbiler og varevogne er det sidste nye tiltag hos Højland Biler i Nykøbing og Thisted.
20 års jubilaren Jan Hausgaard arbejder således i et bilfirma, som også fremover kan tilbyde en spændende virksomhed for medarbejdere og kunder i de næste mange år.
FOTO:
Indehaver Kaj Højland fejrer Jan Hausgaard´s 20 års jubilæum flankeret af det øvrige personale hos Højland Biler i Nykøbing.