Velkommen til salgsafdelingen!

Ny eller brugt, dyr som billig – hos Højland Biler kan alle få den bil de søger!

Hos Højland Biler har vi siden 1968 været leverandør af biler til ethvert formål, og med et årligt salg på mere end 800 biler, ved vi hvad der skal til for at tilfredsstille den kræsne forbruger. Hos Højland Biler vil du som kunde - uanset formålet med dit besøg - altid være i fokus, og vi vil i den forbindelse bestræbe os på, at give dig og din familie den bedst mulige oplevelse og service. Salgspersonalet hos Højland Biler arbejder hver dag målrettet på at give dig som kunde den størst mulige garanti og tryghed i enhver form for bilhandel.

Alle vores biler er minutiøst gennemgået af fagfolk, inden de stilles til salg.

Bilhal (2)

Hos Højland Biler har vi valgt at specialisere os i nyere brugte biler til såvel erhvervslivet som til familien, men ønsker du en fabriksny bil er vi naturligvis - uanset mærke - også leveringsdygtige heri. Via internettet har vi hver dag løbende kontakt med købere fra enhver afkrog af Danmark, og når handlen er indgået kan bilen afhentes i en af vores afdelinger, men vi tilbyder også levering på din hjemmeadresse.

Vi har igennem årene opbygget et bredt netværk til en lang række af forhandlere, opkøbere og leasingselvskaber, så hvis ikke vi i første omgang har den bil du søger, skal du blot kontakte salgspersonalet, så finder de den til dig. Uanset om du vil købe, firmalease eller privatlease din nye, brugte bil, så er vi eksperter på området, og salgsafdelingen står altid klar til at rådgive dig om de mange muligheder.

Højland Biler tilbyder alt i service, autoreparation, skadesreparation, hjulopbevaring, rudeskift, bilsyn, undervognsbehandling og meget mere. Du behøver kort sagt kun at køre ét sted hen med din bil, og det er selvfølgelig til Højland Biler.

Hos Højland Biler A/S er du sikret garanti og tryghed i absolut verdensklasse, men ”det behøver jo ikke være dyrt, fordi det er godt”.  

 IMG_1246